Grenland Antirust

Tlf: 35 53 55 00
Raset 63
3735 Skien

FLUID FILM ANTIRUSTBEHANDLING: STOPPER RUSTUTVIKLINGEN, NØYTRALISERER SALTET OG ER RASKT, RIMELIG OG MILJØVENNLIG

Priser

Standardbehandling: Vi behandler dører og bakluke. Rammer, kanaler og traverser behandles innvendig og utvendig. Plast deksler under bilen demonteres og hele bilens underside og hjulkasser påføres Fluid Film. På standard behandling demonteres ikke plast innerskjermene, men vi går bak disse med spesielt utstyr.

0ebcc1b0ff34712991961de6d8d7fc87_rustbehandlingpersonbil

Personbil og stasjonsvogn


Fra kr. 3.200

bc29bb827a7da013a3c6656b7acad393_Understellsbehandlingpickup

Varevogn/Kassebil/Pick-up


kr 3.600

b69adc137fa1925c02835b6107b6dee1_rustbehandlingminibuss

Store biler som  Van's, Hummer, Ford Exursion

Kr 4.100

Enkelte modeller kan avvike i pris på personbil grunnet størrelse eller at de har et stort antall deksler som dekker understellet. Du kan enkelt sjekke pris for din bil her.

Hovedbehandling

Samme som standardbehandling, men i tillegg demonteres innerskjermene.  Vi behandler fjærtårn, sprutsoner  og                          slitasjeutsatte steder, med det slitesterke Gel BN

Anbefales ved første behandling.

Tillegg: kr. 1700,-

Garantipakke

Behandling: Rustkontroll og plusspakke som innebærer at alt av plastdeksler og innerskjermer demonteres. Les mer om vår antirustgaranti her.

Tillegg: kr. 2200,-

Spyling av innvendig ramme

Vi ser stadig at biler med ramme som er noen år gamle har mye skitt, gammel understellsmasse og rust innvendig i rammene. Dette gjelder biler som har lukkede rammer. For å være sikker på at olja kommer skikkelig i kontakt med stålet inne i ramma, tilbyr vi ekstra spyling med kokende vann her. Det er ikke nødvendig å gjøre dette hver gang bilen behandles, men bør gjøres 2-3 ganger i løpet av bilens levetid. Første gang når bilen er 5-6 år gammel.

 

Rammespyling kan være aktuelt på f.eks. disse bilene:

Chevrolet Tahoe, Kia Sportage, Mazda PicUp, Mitsubishi L200, 300, Mitsubishi Pajero, Nissan Patrol, Nissan Terrano, Landrover (noen modeller), Toyota 4Runner, Toyota Landcruiser og Toyota HiLux.
Det kreves spesielt utstyr for å gjøre denne jobben og det går litt tid, så vi har satt en pris på kr. 500,- ink mva i tillegg hvis dette skal gjøres.

 

Fettlista

Fettlista er en unik beskyttelse av bilens mest rustutsatte område. Nemlig hjulbuene. Fettlista er en u-formet list som er fylt med et værbestandig, korrosjonshindrende fett. Når denne lista presses på hjulbuen vil fettet presses inn mellom de to platene (inner-og ytterskjerm) og hindre at vann og salt kommer til, og utvikler rust. Pris ferdig montert: kr. 500,- ink. mva. pr. aksel.

Firmaet utfører understellsbehandling med lanolinoljen Fluid Film. Etter mange år i Vestfold og Buskerud med stor suksess og gode tilbakemeldinger, åpnet Grenland Antirust i Skien september 2015. Vi har fått positiv respons fra både NAF, biltilsyn, bilforetninger og bilverksteder. Det er mange som har etterlyst et alternativ til de etablerte systemer. Oljens store fortrinn er at den ikke er avhengig av at karosseriet er helt rent og fritt for rust for at den skal virke. Spesialoljen trenger inn i de etablerte rustangrep og stopper/begrenser disse kraftig.